Ben jij een creatieve professional en wil je graag proactiever zijn? Ben je al een tijdje aan het uitstellen of aan het twijfelen over de stappen die je graag wil zetten en voel je een sterke aandrang tot verandering? Geen nood: je bent waarschijnlijk een creatief mens, die klaar is voor een volgende stap in zijn carrière.

CreativeBuzz biedt jou de juiste tools en begeleiding om de eerste stap te zetten.

WAT KAN JE VERWACHTEN?

1 Consult & Brainstorm

Op basis van jouw loopbaanvraag beginnen we met het verduidelijken van jouw gedachten en persoonlijke wensen voor de toekomst. We definiëren jouw ambities en daarna richten we ons op de acties die jij kunt ondernemen met betrekking tot het maken van een professioneel cv, motivatiebrief en portfolio.

2 CV & Motivatie Brief
Bij het maken van een professioneel cv krijg jij praktische tips waarmee jij zult opvallen tijdens jouw sollicitaties. Ook leer je over het belang van een goede motivatiebrief en bespreken we de do’s & don’ts tijdens een sollicitatiegesprek.

3 Portfolio & Teaser
Samen kijken we naar de inhoud en opmaak van jouw portfolio en zoeken we naar een vorm die het beste bij jou past. Ook ontvang je tips over hoe je het beste een inspirerende custom made teaser kunt maken voor een specifieke vacature.

Deze sessie geeft jou in 2 uur de begeleiding en het vertrouwen die jij nodig hebt om de volgende stap in jouw professionele carrière te maken.

PRIJS:

€ 85,- (exclusief btw)
Studenten € 75,- (inclusief btw)

Interesse? Klik hier cecile@creativebuzz.nl

© 2020 CreativeBuzz Recruitment. Alle rechten voorbehouden.