Ben jij een creatieve professional? Heb je een modeopleiding (hbo) of de kunstacademie succesvol afgerond en/of heb je relevante werkervaring? Wil je een vliegende start aan jouw carrière geven of heb je juist behoefte aan een nieuwe uitdaging binnen de modebranche? Maak dan kennis met CreativeBuzz Recruitment, want wij zijn er voor jou!

WERKWIJZE

1 Cv & portfolio
Om een beeld te krijgen van jouw talenten, ontvangen we graag jouw cv (Word-document) en portfolio (PDF of JPG). Je kunt deze sturen naar cecile@creativebuzz.nl of uploaden via de contactpagina. Wij vragen je vriendelijk geen andere formats dan hier genoemd te gebruiken en het totaal van 6 MB niet te overschrijden.

2 Persoonlijke kennismaking
Wanneer we denken dat jij een potentiële kandidaat voor een van de vacatures van onze opdrachtgevers bent, nodigen we je uit voor een persoonlijke kennismaking. We informeren je over de betreffende functie en het bedrijf en leren jou beter kennen, om er zeker van te zijn dat jij past bij onze klant.

3 Gesprek met opdrachtgever
Als wij geloven in een match tussen jou en de opdrachtgever, dragen wij jou voor. We sturen je cv, portfolio en een introductie door naar de klant. Hij of zij bepaalt zelf wie op gesprek mag komen.

4 Arbeidsvoorwaardengesprek
Wanneer blijkt dat jij en de opdrachtgever inderdaad bij elkaar passen, volgt het arbeidsvoorwaardengesprek. Zodra het contract is getekend kun je aan de slag!

VERANDERINGEN?

Om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen en geschikte matches te kunnen vormen, is het belangrijk dat wij op de hoogte zijn van de actuele situatie. Geef eventuele veranderingen in beschikbaarheid, ervaring en/of wensen daarom altijd aan ons door.

© 2020 CreativeBuzz Recruitment. Alle rechten voorbehouden.