CreativeBuzz Recruitment is in 2017 opgericht door Cecile Bruggink. Mede dankzij de intensieve samenwerking met Loes Noom van Match for Fashion is zij in staat opdrachtgevers en kandidaten op elk vlak binnen de modebranche aan elkaar te koppelen. Waar CreativeBuzz haar focus heeft op de creatieve functies binnen de design-, marketing- en e-commerce afdelingen, richt Match for Fashion zich op de meer commercieel technische functies binnen de afdelingen inkoop, development, productie, sales, marketing en e-commerce.

Cecile Bruggink

“Ik zet mij met hart en ziel in om creatieve professionals verder te helpen”
Na een studie aan de modeacademie Charles Montaigne, het tegenwoordige Amsterdam Fashion Institute (AMFI) ben ik mijn carrière begonnen als menswear designer voor diverse merken en retail-organisaties in Nederland en Parijs. Omdat ik in deze functie enorm veel energie kreeg van het opleiden van junior designers, maakte ik in 2001 met veel plezier de overstap naar werving en selectie binnen de modebranche. Sindsdien zet ik mij met hart en ziel in om creatieve professionals te helpen bij het zetten van een volgende stap in hun carrière. Door mijn achtergrond als designer weet ik waar ik over praat, wat maakt dat ik een goede gesprekspartner voor zowel kandidaten als opdrachtgevers ben. Ik durf inmiddels met trots te zeggen dat ik een specialist ben op het gebied van de invulling van creatieve vacatures in de modebranche.

E-mail: cecile@creativebuzz.nl  | Tel: +31 (0) 6 22944926

“Ik ken de branche als geen ander”
Na een studie aan de HTS voor de Confectie Industrie Mr Koetsier, het tegenwoordige Amsterdam Fashion Institute (AMFI), heb ik voor uiteenlopende werkgevers in de modebranche gewerkt. In de beginfase waren dat vooral functies op het gebied van productiemanagement en na verloop van tijd heb ik mij gespecialiseerd in algemeen management binnen verschillende modebedrijven. Na twaalf jaar in dienstverband gewerkt te hebben, ben ik in 2003 mijn eigen bedrijf gestart. In eerste instantie als intermediair tussen modebedrijven en productielocaties. In 2008 heb ik de switch gemaakt naar arbeidsbemiddeling. Na twee decennia actief te zijn in de modewereld, ken ik de branche als geen ander. Ik heb door de jaren heen een uitgebreid netwerk opgebouwd waarmee ik zowel opdrachtgevers als kandidaten uitstekend van dienst kan zijn.

E-mail: loes@matchforfashion.nl  | Tel: +31 (0) 6 10955167
www.matchforfashion.nl

Loes Noom

© 2020 CreativeBuzz Recruitment. Alle rechten voorbehouden.