“Het ontdekken en uitvoeren van je ware passie, dat is wat het leven zo leuk maakt”.
Hoe selecteer je een coach die bij jou past? Het kan jou helpen bij het maken van een goede keuze, als ik jou vertel wie ik ben en wat ik jou te bieden heb. Belangrijk voor jouw proces is dat de klik en het vertrouwen er is en dat ontdek je pas tijdens een persoonlijke ontmoeting. Daarom bied ik jou een gratis online belafspraak aan, alvorens we samen een traject starten.

WIE BEN IK?

Hallo, ik ben Cécile, en ik begon mijn carrière als designer en werkte voor diverse merken en retail organisaties in de mode. In 2001 maakte ik mijn entree in de werving en selectie-branche. Tijdens mijn werk als recruiter voer ik dagelijks gesprekken met kandidaten en opdrachtgevers. Als mensen bij mij komen voor een baan dan nemen ze mij vaak in vertrouwen en laten zij veel van zichzelf zien. Dit is wat voor mij het werk zo boeiend maakt: een positieve bijdrage leveren tijdens het ontwikkelingsproces van mensen.

Door de jaren heen heb ik diverse cursussen gevolgd. Ik blijf actief bezig om mezelf te ontwikkelen. Tijdens mijn studie voor Coach aan het Europeese Instituut, de Baak heb ik wederom mogen ondervinden dat persoonlijke ontwikkeling nooit klaar is en er altijd beweging mogelijk is. Door nieuwsgierig en liefdevol naar mezelf te blijven kijken en de dingen waar ik tegenaan loop hardop uit te spreken aan iemand die ik niet goed ken maar wel vertrouw, ontstaan er vaak mooie inzichten.

Ik nodig jou uit.

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Tijdens mijn coaching werk ik altijd op basis van vertrouwen, respect en empathie. Ik help jou open en eerlijk naar jouw gevoelens en gedachten kijken en nodig je uit ze ook hardop uit te spreken. Zo kan er figuurlijk licht op gaan schijnen.Door deze aandacht zullen de dingen die jou bezig houden letterlijk lichter gaan aanvoelen. Door samen dit nog onbekende gebied te verkennen zal er meer vrije ruimte ontstaan en is er mogelijkheid tot groei. Dit is waar het bij mijn coaching om gaat, met name op het gebied van life,- en loopbaancoaching.

Op basis van jouw ontwikkelingsvraag zullen we een beweging in gang gaan zetten, waardoor jouw drijfveren, wensen en behoeften voor de toekomst steeds duidelijker worden. We beperken ons niet tot werken alleen, want gaandeweg kunnen er ook levensvragen opduiken die jou hierbij in de weg staan. Dat wat zich aandient gaan we samen onderzoeken maar we houden altijd jouw doel in de gaten. Ik volg en begeleid jou en zal waar nodig meer of minder stimuleren, spiegelen, soms confronteren en zal daarbij ook gebruik maken van aansluitende oefeningen en of lichaamswerk.

Ben je klaar voor verandering? Is de tijd rijp om erover te praten met als doel daadwerkelijk iets in beweging te zetten? Ik help je graag. Zet het nu in gang door een ​​gratis online belafspraak met mij in te plannen.

PRIJS:

1 sessie van 1,5 uur € 85,- (exclusief btw)

Interesse? Klik hier  cecile@creativebuzz.nl

FEEDBACK VAN MENSEN DIE JOU VOORGINGEN:

Jouw kalme en open uitstraling maakte dat ik kon ontspannen. Ik zou je graag ‘negatieve’ feedback geven omdat ik weet dat ieder mens daar van kan leren. Ik heb onze sessie echter enkel positief ervaren. 

Wat ik goed vond waren de vragen die je stelde en ik niet kon beantwoorden; dat zijn namelijk de vragen die nu in mijn hoofd rondzingen. Verder was de balans tussen mijn verhaal en het aantal vragen dat je stelde prettig. Ik had het gevoel dat je je goed kon verplaatsen in mijn situatie en daardoor rake vragen kon stellen.

– Tamara –

Ik wil je laten weten dat het eerste sollicitatiegesprek dat ik na ons gesprek heb gevoerd, heeft geresulteerd in een nieuwe baan! Ik was me zeker bewust van mijn aanwezigheid en heb zo nu en dan de ‘stilte’ aanvaard. Ons gesprek heeft dus zeker zijn vruchten afgeworpen. Bedankt voor de mogelijkheid dat je met mij op zoek wilde gaan naar mijn ontwikkelingspunten!

– Ilona –

De sessie heeft mij wat meer zelfvertrouwen gegeven, perspectief vooral, ook omdat jij in de creative sector (mode) werkt….dat is toch anders dan wanneer iemand niets weet over die industrie. Ik vond je feedback over mijn portfolio, maar vooral hoe ik op je overkwam erg positief maar misschien was het sterkste nog wel hoe je motiveerde om krachtig te zijn, dus in mijn kracht gaan staan, boosheid toe te eigenen, dat.

Verder, ik vond je gevoelig, respectvol, “compassie-vol” en intelligent. Heel prettig.

 – Katrien  –

© 2020 CreativeBuzz Recruitment. Alle rechten voorbehouden.