Zijn jullie op zoek naar een creatieve professional in de modebranche?
CreativeBuzz Recruitment zet haar netwerk, expertise en ervaring graag in bij het vinden van de perfecte match voor jullie team.

WERKWIJZE

1 Persoonlijke kennismaking
Iedere nieuwe zoekopdracht begint met een persoonlijke kennismaking bij jou op kantoor, om elkaar te leren kennen en samen de vacature en eventuele speciale wensen door te nemen. Tijdens dit gesprek gaan we dieper in op het functieprofiel, zodat wij een helder beeld krijgen van de persoon die je zoekt. Tegelijkertijd geeft deze afspraak ons een indruk van de organisatie die jij vertegenwoordigt. Deze ervaring nemen we mee tijdens de selectieprocedure, omdat het zeker voor creatieve professionals van groot belang is dat de werksfeer in een bedrijf bij hem of haar past. Alleen zo kan hij of zij optimaal presteren.

2 Samenwerkingsovereenkomst
Wij stellen een samenwerkingsovereenkomst op. Zodra deze is getekend starten wij met het zoeken naar potentiële kandidaten.

3 Zoektocht
We maken tijdens de zoektocht gebruik van onze database en ons netwerk. Ook zetten we verschillende socialmedia-kanalen in.

4 Persoonlijk gesprek
Wij maken persoonlijk kennis met alle kandidaten die mogelijk een match zijn. Dit stelt ons in staat om jou naast een cv en portfolio ook een korte, heldere introductie van de kandidaten die wij voordragen te geven. Daarnaast informeren we de kandidaten uitgebreid over de inhoud van de functie en de organisatie, zodat zij goed voorbereid bij jou op gesprek verschijnen.

5 Selectie
Wij selecteren per vacature drie tot vijf zeer gemotiveerde kandidaten. Jij bepaalt zelf wie je voor een gesprek uitnodigt. Zit de perfecte match er niet tussen? Dan zoeken we uiteraard verder.

6 Arbeidsvoorwaardengesprek
Wanneer je een geschikte kandidaat gevonden hebt, volgt het arbeidsvoorwaardengesprek. Indien gewenst adviseren wij je daarbij.

© 2020 CreativeBuzz Recruitment. Alle rechten voorbehouden.